На заході України неповнолітній стрибнув у воду з дамби і втопився

0
На заході України неповнолітній стрибнув у воду з дамби і втопився
Нещасний випадок трапився на Монастирищині. У ставку села громади втопився 17-річний хлопець. Юнак за компанію стрибнув у воду з дамби і не виплив. Бригада медиків швидкої допомоги лише констатувала смерть неповнолітнього.

Про це пише повідомили в поліції Тернопільщини.

Компанія друзів відпочивала на ставку поблизу села Устя-Зелене Монастириської громади. Після купання у водоймі, хлопці вирішили стрибати у воду з дамби, яка розташовувалася поруч. Один з юнаків, 17-річний житель села Лука, теж стрибнув за компанію, однак самостійно випливти не зміг.

«Хлопці з його компанії кинулися вслід за юнаком. Відпочивальникам вдалося знайти неповнолітнього під водою та витягнути на берег. Очевидці викликали швидку допомогу. Однак реанімаційні заходи результату не дали — лікарі лише констатували смерть підлітка», - повідомили в поліції Тернопільщини.

Правоохоронці за фактом утоплення неповнолітнього внесли провадження в ЄРДР за ст. 115 КК України (Вбивство з приміткою нещасний випадок).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні