4 ознаки того, що вам зраджує дружина

0
4 ознаки того, що вам зраджує дружина
Як зрозуміти, що дружина зраджує чоловікові? Турбуватися про невірність дружини - це жахливе почуття, тому ви, мабуть, хочете швидко дізнатися правду. Іноді важко помітити ознаки зради, особливо якщо ви ревнуєте.

Про це пише Главред.

Якщо ви турбуєтесь про свої стосунки, вивчіть поведінку та зовнішній вигляд вашої дружини, щоб помітити підозрілі зміни. Зверніть особливу увагу на її соціальні звички, її поведінку вдома та зміни зовнішнього вигляду.

Зміни в її соціальних звичках
Зверніть увагу, чи стала вона частіше гуляти без вас. Хоча корисно проводити час далеко від свого партнера, це може викликати занепокоєння, якщо ваша дружина вважає за краще зустрічатися без вас. Це особливо вірно, якщо вона вибирає заняття з іншими, ігноруючи побачення з вами. Зверніть увагу, якщо вона почне виходити одна або з друзями кілька разів на тиждень. Можливо, вона зустрічається з кимось іншим.

Для обох партнерів нормально і корисно проводити час далеко один від одного. Не думайте, що бажання вашої дружини влаштувати "дівочий вечір або піти на "щасливу годину" після роботи є ознакою того, що у неї роман. Якщо ваша дружина часто користується соціальними мережами, перевіряйте її профіль вечорами, коли вона виходить з дому. Якщо вона публікує фотографії дівчат вночі або в щасливу годину, вона, швидше за все, говорить правду.

Якщо недоступна
Як зрозуміти, що дружина зраджує на роботі? Зверніть увагу, якщо ваша дружина недоступна протягом тривалого періоду часу. Якщо ваша дружина раптом перестане відповідати на ваші дзвінки та відповідати на повідомлення, це може викликати занепокоєння. Зверніть увагу, чи виникають у вас проблеми з отриманням відповіді кілька разів на тиждень, а також час доби, коли це відбувається. Коли вона виправдовується, задавайте питання, щоб побачити, чи зміниться її історія, і подумайте, чи має причина сенс.

Наприклад, скажімо, ваша дружина зазвичай відповідає на ваші повідомлення, поки вона в офісі, але останнім часом вона не відповідає. Поговоріть з нею про те, що відбувається. Можливо, вона працює над великим проектом і була зайнята, але також можливо, що вона проводить час з кимось іншим або надає пріоритет його повідомленням.

Невідповідність фактів
Слідкуйте за змінами в її історіях або подробицях, які не складаються. Заведіть звичку говорити з дружиною про її день. Послухайте, що вона має сказати, і стежте за невідповідностями чи деталями, які не мають сенсу. Якщо у вас є якісь занепокоєння, запитайте її про них, щоб побачити, чи зміниться її історія.

Наприклад, скажімо, ваша дружина каже, що обідала з жінкою-колегою, але потім скаржиться, що та сама колега була відсутня цілий тиждень. Це буде червоний прапор. Так само, якщо вона каже, що запізнилася додому, бо їй потрібно було піти в хімчистку, але вона не принесла додому жодного одягу, вона може брехати.

Як бонус, розмова з дружиною про її день піде на користь вашим стосункам.

Нові друзі
Уважно слухайте, якщо вона почне говорити про нового друга. Нормально хотіти розповісти багато історій про нові стосунки. Якщо ваша дружина зраджує, вона може часто говорити про людину, з якою зраджує, навіть якщо намагається зберегти це в таємниці. Зверніть увагу, чи розповідає вона вам багато історій про нову людину, будь то чоловік чи жінка. Це може бути ознакою того, що їхні стосунки більше, ніж дружба.

Наприклад, припустимо, що ваша дружина раптом починає розповідати багато історій про свого нового колегу Сергія. У неї можуть бути особливі стосунки або інтерес до Сергія.

Перш ніж робити висновки, подумайте, як ваша дружина зазвичай говорить про своїх друзів. Можливо, вона просто рада, що у неї є новий друг.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні