На польському кордоні почав задихатися 5-річний українець: що сталося

0
На польському кордоні почав задихатися 5-річний українець: що сталося
На прикордонному переході в Корчовій польські прикордодонники врятували життя 5-річному хлопчику із України. Дитина заплуталася у ременях безпеки і почала задихатися.

Про це повідомляє прикордонна служба Польщі.

"Небезпечна подія сталася 13 серпня на прикордонному переході в Корчовій. Громадянин України, який в'їжджав до Польщі, звернувся по допомогу до прикордонників. Як з'ясувалося, син, який їхав з нею, кілька разів обмотав ремінь безпеки навколо шиї, і блокування не дало можливості розплутати дитину. Щоб звільнити дитину, яка задихається, вони розрізали ремені безпеки", - сказано у повідмоленні.

Завдяки цьому дитину вдалося врятувати. Мати подякувала прикордонникам за порятунок сина. Після надання необхідної першої допомоги родина змогла продовжити подорож.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні