На Волинь привезли тіла п'ятьох військових, які загинули на сході. ФОТО/ВІДЕО

0
На Волинь привезли тіла п'ятьох військових, які загинули на сході. ФОТО/ВІДЕО
Додому повертається загиблий Герой житель села Секунь Ковельського району Олександр Петенко. Воїн поліг 11 серпня в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Орлянське Куп’янського району, що на Харківщині.

Про це повідомляє Дубівська сільська рада.

«Нині додому, на Щиті, повертається наш Герой, наш Захисник, наш земляк, кулеметник 1-го стрілецького батальйону, військовослужбовець Збройних Сил України Олександр Петенко. У боях за Україну він віддав найдорожче – власне життя. То ж просимо зустріти живим коридором зустріти траурний кортеж з тілом Олександра Петенка»,- йдеться у повідомленні.

Траурний кортеж буде рухатися 16 серпня о 10.00 год. в селі Дубове, далі за маршрутом: Мислина, Облапи, Секунь.

Прощання відбудеться таким чином: 10:30 - літія біля батьківського будинку загиблого, що в с.Секунь, вул. Шевченка, 24 11.00 - чин похорону у Свято – Михайлівському храмі села Секунь По завершенні - хресна хода на кладовище та чин поховання



16 серпня до Луцька прибуває Гуманітарна місія «На щиті», яка повертає додому тіла Героїв, загиблих на війні від рук російських окупантів. На Батьківщину для вічного спочинку повернуть тіла полеглих Героїв ОЗРП «Любарт» - Вадима «Аркана» Бельського та Руслана «Бєлого» Карпюка.

Про це у соцмережі повідомила волонтерка Еля Коротинська.

Зустріч полеглих захисників запланована орієнтовно о 10:30.

«Зустрічаємо полеглих захисників о 10:30 при в'їзді до Луцька у с.Піддубці на АЗС «King Oil». А орієнтовно об 11:00 до Луцька прибуває черговий екіпаж Гуманітарної місії»,- йдеться у повідомленні.







На Волинь «на щиті» повертається загиблий Герой Володимир Карпюк. Зустріч траурного кортежу з тілом воїна очікується у середу, 16 серпня, орієнтовно о 13:00 год.

Про це повідомили у Любомльській громаді.

Як повідомили у громаді, траурний кортеж буже рухатись від «Машівського бору» по вул.Володимирській до перехрестя з вул- 1-го Травня, від перехрестя - далі по вул.1-го травня через залізничний переїзд в сторону дому загиблого.

О 15:00 год траурний кортеж вирушить до храму Св. Архістратига Михаїла, де о 16:00 год. розпочнеться заупокійна служба за полеглим воїном. По завершенню, о 17:00 год., відбудеться громадська панахида біля стели «Герої не вмирають», після чого похоронний кортеж вирушить на цвинтар.

«Прохання до жителів громади створити живий коридор аби гідно зустріти Героя, віддати останню шану та провести в останню дорогу нашого захисника – вірного сина України», - звертаються у громаді.



У середу, 16 серпня, на Волині попрощаються із Героєм Віктором Савлюком, який загинув унаслідок мінно-вибухової травми.

Про це повідомляє Поворська громада.

Зустріли Захисника о 14:30 год.

Чин поховання розпочнеться о 16:00 год у с. Пісочне.

Автобус для довезення людей відправлятиметься від Поворської сільської ради о 14:15 год, від Будинку культури села Козлиничі о 14:25 год.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні