У «Сімпсонах» знайшли пророцтво для росії

0
У «Сімпсонах» знайшли пророцтво для росії
"Сімпсони" - відомий мультсеріал, який виходить на екрани з 1989 року. За цей час з'явилося чимало серій, в яких багато хто помітив вражаючі пророцтва. Як виявилося, у "Сімпсонах" зпрогнозували навіть обвал російської валюти.

Про це пише УНІАН.

Так, у 20-й серії 10-го сезону розповідається про проведення Олімпійських ігор. У мультсеріалі показали "засідання" Міжнародного олімпійського комітету, під час якого представник Франції заявив, що Париж - чудове місто для проведення ОІ. Як відомо, у 2024 році літні Олімпійські ігри відбудуться саме там.

Однак це не найголовніше пророцтво. Під час обговорення ОІ представник РФ почав кричати про те, що Москва теж претендує на проведення заходу. У мультсеріалі показано, як росіянин намагався похвалити економіку своєї країни, проте у нього нічого не вийшло.

Персонаж кричав, що в Москві "за долар дають сім рублів", проте у нього почав пищати пейджер. Росіянин дізнався, що курс валют змінився усього за секунду.

"12 рублів! 60 рублів! 1 тисяча рублів! Мені час бігти!" - кричав чоловік, хапаючись за голову.

Це пророцтво почало активно "віруситися" в мережі лише зараз, коли курс рубля вже пробиває дно. РосЗМІ почали "істерити" і пишуть, що на цей раз їм би дуже хотілося, щоб творці "Сімпсонів" помилилися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні