Зеленський закликав українців допомагати ЗСУ

4
Зеленський закликав українців допомагати ЗСУ
Президент України Володимир Зеленський закликав українців допомагати воїнам ЗСУ, а не розважатись у барах, клубах та вуличних перегонах. Він наголосив, що зараз триває війна і варто боротися заради України.

Про це він сказав 14 серпня під час свого звернення до українців, пише ТСН.

Президент наголосив, що воїни, які приїжджають у тилові міста заслуговують на повагу та повинні бачити, що інші співгромадяни теж працюють заради перемоги.

"Воїни з передової, які приїжджають у тилові міста, заслуговують бачити та відчувати, що це – саме тилові міста. Що там люди живуть, пам’ятаючи, що там воїни, що наші воїни тут, на Донеччині, на інших напрямках вони б’ються заради України, вони віддають життя заради України. Свободу й незалежність здобуває не хтось там… там, на фронті. Це спільна народна справа всіх, хто воює й працює заради перемоги", - сказав він.

Президент наголосив, що громадяни України повинні усвідомити, що в їхній країні триває війна і допомагати ЗСУ. Зеленський додав, що всі розваги будуть уже після перемоги.

"Всі на війні. Україна у війні. І хто не б’ється на передовій, той має допомагати битися. І не в барах, не в клубах, не перегонами на вулицях чи якимось показовим споживанням, а цілком конкретною допомогою воїнам. Це щонайменше. Увесь адреналін країни, усі емоції країни, усі сили країни мають бути там – у боях заради держави. Заради України – це головний принцип. Заради будь-чого іншого чи заради себе – це буде потім, коли переможемо. А зараз – оборона. Зараз війна", - сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
може треба почати подавати приклад прямо зі столиці????????????????????прямо з депутатів????????????
Відповісти
Покажи своїм прикладом-перестаньте красти!
Відповісти
Хай твоє зелене вонюче кодло розкошедюється чому не заборониш тратити мільйони на ремонти доріг всякі непотрібні реконструкції де більша частина коштів осідає в кишенях чиновників чому ті хто крали по 400 мільйонів не сидять значить твої дєрмаки в долі
Відповісти
Не побачать боті хто працює на перемогу і так ледве живий, я працюю на металобробному центрі по 12 годин без вихідних з напарником з березня минулого року. Тепер нам сказали що звас знята бронь і можуть забрати на фронт бо втрати(Слова з тцк після відмови подовження) , а ті хто лазив по клубах і барах дальше вільно гулятимуть. Всі рівні але є рівніші для конституції.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні