Яким знакам Зодіаку потрібно носити срібло

0
Яким знакам Зодіаку потрібно носити срібло
Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким срібло принесе любов і неземне багатство.

Про це пише "Апостроф".

Вважається, що срібні прикраси дешевші, а тому багато людей частіше обирають золото. Але цим знакам Зодіаку не варто уникати виробів із шляхетного "місячного металу".

Терези

Терезам для набуття гармонії слід підібрати собі незвичайну прикрасу зі срібла. "Місячний метал" допоможе тримати баланс і набути гармонії у відносинах з людьми та навіть знайти другу половинку.

Водолій

Водоліям потрібно починати срібло, якщо вони розуміють, що їхні фінанси закінчуються. Будь-які прикраси з цього металу "притягнуть" у ваше життя гроші та добробут.

Риби

Срібло допомагає Рибам довіряти інтуїції та виявляти чуйність. З ним ви можете приймати більш правильні рішення та тверезо оцінювати ситуації. Вибирайте прикраси з імітацією плетіння або вузлів, вони допоможуть вам зосередитися та знайти щастя всього свого життя, а приємним бонусом буде ще й багатство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні