Оточення путіна готове іти на контакт з українською розвідкою, - ГУР

0
Оточення путіна готове іти на контакт з українською розвідкою, - ГУР
Представники російських еліт сьогодні намагаються топити один одного, тому готові йти на контакт із ГУР. Зараз триває конкуренція всередині й боротьба за преференції та посади.

Про це розповів представник ГУР Міноборони Андрій Юсов, пише LIGA.net.

"Ключовим мотивом у багатьох цих процесах є пошук свого місця і певних безпекових гарантій у майбутньому, після Путіна", – переконує Юсов.

На думку Юсова, Україна має використати ці процеси на свою користь.

"За ними потрібно стежити. Над цим працює і Україна, і наші партнери з вільного світу. Тим більше, що частина цієї так званої "еліти" готова іти на контакт і подекуди навіть вболіває за те, щоб ті чи інші групи всередині Кремля зазнавали більше втрат та поразок", - зазначає він.

Юсов наголосив, що Росія робить ставку на дестабілізацію України і продовжує витрачати на це колосальні ресурси.

"Її розрахунок полягає у тому, що путінський режим зможе протриматися довше, ніж Україна й українці, але поки Україна виглядає стійкішою за режим Путіна", - впевнено говорить він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні