Під час відпочинку від удару струмом загинув школяр

0
Під час відпочинку від удару струмом загинув школяр
У Харківській області від удару струмом загинув 14-річний підліток. Трагедія сталася 13 серпня в селі Довжик Золочівської громади,

Про це повідомляють в поліції Харківської області.

Троє підлітків прийшли купатися на місцевий ставок. 14-річний хлопчик схопився за обірваний дріт, що висів, і отримав удар струмом.

Дитині намагалися допомогти, але вона померла на місці.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Якщо обірваний дріт перебуває під напругою, дотик до нього може спричинити серйозний електрошок, що небезпечно для життя. Коли струм проходить через тіло людини, це може спричинити різні ефекти, включно з м'язовими судомами і серйозними травмами.

Легкий електрошок викликає неприємні відчуття, схожі з пекучим болем або поколюванням. Сильніші електрошоки призводять до м'язових судом, втрати свідомості або навіть зупинки серця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні