У будинку обвалився балкон разом з чоловіком. ВІДЕО

0
У будинку обвалився балкон разом з чоловіком. ВІДЕО
У Львові на вул. Під Дубом разом із чоловіком обвалився балкон на четвертому поверсі багатоквартирного будинку. Його терміново госпіталізували.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Інцидент трапився у неділю, 13 серпня. Балкон на четвертому поверсі обірвався близько 23:00. 43-річний чоловік, який перебував на балконі, живий. Його оперативно забрала швидка медична допомога та відвезла в лікарню св. Пантелеймона Першого територіального медоб’єднання Львова, де медики надають постраждалому всю потрібну допомогу.

Чоловіка госпіталізували у Перше медичне об’єднання Львова у стані найважчої коми, без свідомості. Він отримав травми, несумісні з життям. Серце ще деякий час працювало, однак о 4:00 він помер.

"Відомо, що чоловік жив у цьому помешканні. Сама квартира - приватизована", - йдеться у повідомленні.

За словами заступниці міського голови з житлово-комунальних питань Ірини Маруняк, яка миттєво прибула на місце події, ділянку, де обвалився балкон, комунальники вже обгородили.

У ЛМР також додали, що фасад цього будинку ремонтували до відкриття торгового центру Forum Lviv, менш як десять років тому. Фахівці обстежують ділянку та зʼясовують деталі інциденту.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні