Ситуація стабільно напружена: у ЗСУ попереджають українців про небезпеку

0
Ситуація стабільно напружена: у ЗСУ попереджають українців про небезпеку
Речник ОК "Південь" Владислав Назаров 13 серпня повідомив, що ворог активізував свої дії у Чорному морі. Зокрема, росіяни вивели фрегат "Адмірал Макаров".

Про це повідомляє 24 канал.

Цей корабель є носієм російських ракет типу "Калібр". Назаров також закликав не панікувати, а дослухатися до заяв українських військових.

Є загроза атаки України Калібрами
Полковник наголосив, що ОК "Південь" відстежує ситуацію у Чорному морі. Він також наголосив, що, окрім цього ракетоносія росіяни можуть вивести й інші судна, в тому числі й підводні.

"На бойове чергування вийшов надводний ракетоносій – фрегат "Адмірал Макаров". Готовність до пуску 8 "Калібрів" очевидна",– наголосив Назаров.

Про ситуацію з російськими кораблями у Чорному морі також висловилася в ефірі телемарафону речниця ОК "Південь" Наталія Гуменюк. Вона зауважила, що з військової точки зору військові оцінюють ситуацію, як стабільно напружену.

"У Чорному морі перебуває розгорнуте корабельне угруповання ворога – це і бойові кораблі, і судна забезпечення, і прикордонна служба, кораблі патрульного типу", – сказала вона.

Гуменюк також наголосила, що окупанти намагаються контролювати узбережжя вздовж Криму, а також максимально викривати надводну обстановку за допомогою бойових кораблів.

Вона також підкреслила, що на російських суднах забезпечення можуть розміщуватися, в тому числі, й безпілотні літальні апарати розвідувального й оперативно-тактичного типу. Останні також можуть нести на собі боєприпаси.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні