У Криму військовослужбовець рф застрелив контрактника

0
У Криму військовослужбовець рф  застрелив контрактника
У тимчасово окупованому Криму військовослужбовець із московської області застрелив контрактника із москви. Той зайшов на територію, що охоронялася, і не реагував на попереджувальні постріли.

Про це повідомляє з посиланням на Telegram-канал Baza, передає УНН.

“У ніч на 12 серпня 45-річний рядовий з Красногорська Руслан М. стояв у чаті на одній із позицій неподалік села Почесне. Якогось моменту на позиції зайшов невідомий чоловік. Руслан спитав у чоловіка пароль, але той не відповів. Після цього Руслан зробив два постріли у повітря, але чоловік продовжував рух. Тоді караульний вистрілив на поразку”, — йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що пізніше з’ясувалося, що загиблим виявився товариш по службі Руслана з тієї ж військової частини — 42-річний сержант Олексій Л.

“Що він робив на території, що охороняється, поки невідомо. Наразі матеріали передано до військово-слідчого відділу”, — наголошується в повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні