В Австрії мікроавтобус з українцями потрапив у ДТП: є загиблі

0
В Австрії мікроавтобус з українцями потрапив у ДТП: є загиблі
Чотири особи, включаючи двоє дітей, загинули внаслідок дорожньої аварії мікроавтобуса з польськими номерами в Австрії.

Про це інформує RMF FM, передає Главком.

Трагедія сталася близько 7 години ранку в суботу, 12 серпня, за повідомленнями місцевих ЗМІ, на автодорозі між виїздами Гавайншталь-Мітте і Хохляйтен, у напрямку до Відня.

Мікроавтобус перекинувся, пробив перила мосту і впав на ґрунтову дорогу, яка пролягала під автострадою.

Водій, який вижив в аварії, зізнався, що на декілька секунд заснув.

В результаті ДТП загинуло четверо осіб, серед яких двоє дорослих та двоє дітей (у віці кількох місяців і трьох років). За інформацією пожежної бригади, двоє дорослих, що загинули, були бабусею та дідусем дітей.

У транспортному засобі також перебувала ще одна дитина, яка отримала легкі поранення. Троє інших пасажирів зазнали незначних травм.

«Ми вже можемо підтвердити інформацію, встановлену з австрійською поліцією, що це був транспортний засіб з польськими реєстраційними номерами, а їхали в ньому громадяни України. Громадян Польщі в ньому не було», – повідомив заступник голови МЗС Польщі Павел Яблонський.

«З самого ранку наші консульські служби підтримували зв'язок з австрійською поліцією. Як тільки стало відомо, що жертви були громадянами України, ми негайно передали цю інформацію українському посольству», - додав Яблонський.

За словами представника Червоного Хреста, у рятувальній операції брали участь п'ять автомобілів, три карети швидкої допомоги та гелікоптер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні