У Чехії українця звинуватили у зґвалтуванні неповнолітньої

1
У Чехії українця звинуватили у зґвалтуванні неповнолітньої
У Чехії, у Пльзені розслідують зґвалтування неповнолітньої дівчини. Звинувачують у цьому українця.

Про це розповідає Ceske Noviny.

Як пише видання, обвинуваченому 18 років. Він не є біженцем, а живе в Чехії давно. Жертві зґвалтування - 15 років.

Міністр внутрішніх справ Чехії Віт Ракушан закликав громадян країни утриматися від узагальнень і нетерпимості за національною ознакою. Він застеріг від насильства і закликав людей не заважати поліції працювати.

Ганебний акт насильства, що стався в Пльзені, розслідується поліцією, винуватець уже вислухав звинувачення, - вказав він.

Правоохоронці розповіли, що жертва та її кривдник були знайомі. Чоловік запросив дівчину на прогулянку, під час якої завів її в ліс. Там зв'язав, заклеїв рот скотчем і зґвалтував. Після цього дістав ніж і наніс порізи. Поклав у мішок і скинув у яму. Жертва прикинулася мертвою і, як вважають у поліції, це врятувало їй життя.

Водночас, у мережі загострюється нетерпимість до українців. Зокрема, місцеві закликають до суворого покарання обвинуваченого, пишуть сповнені ненависті коментарі за національною ознакою та говорять про скликання демонстрації проти українців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Альо, то він вже чех українського походження. І нічого зразу на українців звалювати!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні