Ще одній категорії чоловіків дозволили виїжджати за кордон

0
Ще одній категорії чоловіків дозволили виїжджати за кордон
Війна все ще триває, а отже, в Україні продовжує діяти режим воєнного стану, який передбачає заборону чоловікам віком від 18 до 60 років залишати територію країни. Однак Кабінет міністрів України дозволив виїзд за кордон особам, чиї близькі родичі загинули або зникли безвісти, беручи участь в антитерористичній операції.

Про це повідомили у пресслужбі Міністерства у справах ветеранів.

У повідомленні йдеться про те, що військовозобов'язані громадяни, які не підлягають призову на військову службу під час мобілізації, чиї близькі родичі загинули або пропали безвісти, беручи участь в АТО, можуть залишати територію України в період воєнного стану.

У міністерстві також заявили, що таке рішення було ухвалено, щоб уникнути несправедливого обмеження прав родичів тих осіб, які загинули або зникли безвісти, беручи участь в АТО.

Як розповіла міністерка у справах ветеранів Юлія Лапутіна, військова агресія Росії проти України розпочалася 2014 року. Уже 2022 року почалося повномасштабне вторгнення російських військ на територію України.

"Тож маємо уникнути несправедливого поділу як самих українських захисників — учасників військових і спеціальних заходів, так і прав членів родин полеглих воїнів", — сказала Лапутіна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні