Арестович облаяв українців, які не хочуть обирати його за президента. ВІДЕО

2
Арестович облаяв українців, які не хочуть обирати його за президента. ВІДЕО
Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович відзначився новою витівкою. На стрімі у відомого політичного оглядача і публіциста Юрія Романенка він виголосив "передвиборчу промову", в якій матюками пояснив, чому українці повинні обрати його наступним президентом.

Про це пише Уніан.

"А я вас хочу запитати, довбо*би, бл*дь: якщо ви за мене не проголосуєте, кому від цього буде гірше? Ви подумайте своєю тупоголовою головою, бл*ть! Я буду сидіти на яхті в Тихому океані після закінчення війни, їсти омарів і вести семінари. А що буде з вами, якщо ви за мене не проголосуєте?" – з усмішкою запитує в минулому один з офіційних спікерів ОП.

За словами Арестовича, українці невірно реагують на його виступи, в яких озвучуються проблеми, що заважають українцям побудувати цивілізовану державу і зокрема перемогти у війні.

Ви ж просите вас обдурити, ви хочете, щоб я не приводив вас до реальності. А ви хочете, щоб всі вам розповідали, які ви великі, які ви світлі, які ви славні. А якщо ви великі, світлі і славні, то чому ВВП України в 2023 році менший, ніж в 1991-му? А ну-мо мені мені поясніть. І як так виходить, що російські "Ланцети" вражають все більше цілей на полі бою, а ми з цим нічого не можемо зробити? І наші "Ланцети" чомусь не з'явилися і не вражають їх. А як так виходить, що у нас є командири-м'ясники, які посилають солдатів на забій, що сьогодні президент змушений звільняти всіх воєнкомів? Це великий славний народ, якому не можна зізнатися, що у нас є окремі недоліки?" - заявив він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А таке робиться тому що одні дебіли привели до влади ще більших дебілів. І оті ще ''більші дебіли'' крадуть-грабують і через ЗЕблюмарахфон ще більше дебілів розводять. І оцей ви""ер абдристовича це підтверджує. Жріть не обляпайтеся!
Відповісти
Недоукраїнський пережидений нарцис !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні