У Криму росіяни познущалися з дівчат за танці під Сердючку. ВІДЕО

0
У Криму росіяни познущалися з дівчат за танці під Сердючку. ВІДЕО
Троє дівчат станцювали в аквапарку Алушти під пісню Вєрки Сердючки «Гуляночка». Окупанти змусили їх публічно вибачитися, заспівати пісню про Путіна і виплатити штраф.

Про це повідомило окупаційне міністерство внутрішніх справ у Криму і Telegram-канал «Крымский смерш», пише Главком.

Зазначається, що співробітниці аквапарку віком 19, 20 та 26 років на робочому місці танцювали під пісню Вєрки Сердючки «Гуляночка», зокрема, під слова «Ще не вмерла Україна, єслі ми гуляєм так».



Відео поширив Telegram-канал «Крымский смерш», який займається переслідуванням тих, хто виступає проти війни з Україною.

Згодом паблік оприлюднив нове відео з дівчатами, у якому вони просять вибачення «за необдуманий вчинок», висловлюють підтримку учасникам так званої «спеціальної воєнної операції» і співають пісню зі словами «Владимир Путин – молодец».



Як повідомило окупаційне МВС у Криму, дівчата підозрюються в дискредитації армії РФ, оскільки пісня Сердючки – це «тематична пісня українського виконавця з неприпустимим сенсом».

Окупаційний суд визнав громадянок винними у вчиненні адміністративних правопорушень. «Правопорушницям» призначено покарання у вигляді адміністративного штрафу в розмірі 15 тис. рублів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні