Ситуація на Волинському напрямку: чи є ознаки підготовки до наступу

0
Ситуація на Волинському напрямку: чи є ознаки підготовки до наступу
Командувач Об’єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв відвідав Північну операційну зону та заявив, що наразі на Волинському напрямку немає ознак підготовки ворога до наземної наступальної операції.

Про це повідомили у пресслужбі командування Об'єднаних сил ЗСУ.

"Наразі загрози немає, але вона може утворитися в подальшому. І для того щоб, починаючи з цього дня, ворогові створити необхідні сили і розпочати тут наступальні дії знадобиться не менше півтора місяця", - сказав Наєв.

За його словами, мета поїздки — перевірка виконання на місцях завдань, поставлених місяць тому. Зокрема, йдеться про мінування місцевості, облаштування нових оборонних позицій, зміцнення охорони та оборони важливих цивільних об’єктів критичної інфраструктури.

"Ми намітили, що ще додатково необхідно зробити, яку конкретну допомогу бійцям необхідно надати для того, щоб зміцнити позиції та підвищити ефективність наших оборонних спроможностей. Зокрема, на ділянці кордону на території Рівненської області збільшено кількість спостережних постів, утворено нові опорні позиції, відкрито більше 15-ти нових опорних позицій, укладено десятки тисяч мін, серед них не менше 20% – це протипіхотні міни в керованому варіанті", - повідомив командувач.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні