У селі чоловік вбив свою дружину та відрізав їй голову. ФОТО

0
У селі чоловік вбив свою дружину та відрізав їй голову. ФОТО
На Київщині чоловік убив колишню дружину, відрізав потерпілій голову, кінцівки, а потім спалював у грубі власного будинку. Прокурори Білоцерківської окружної прокуратури довели в суді вину чоловіка в умисному вбивстві колишньої дружини.

Про це йдеться у повідомленні Київської обласної прокуратури.

"Встановлено, що у лютому 2021 року в селі Розкішна Білоцерківського району чоловік завдав колишній дружині множинні удари кулаками в голову, від чого остання знепритомніла. Після цього він переніс її до гаража на території домоволодіння, де вони спільно проживали. Там засуджений відрізав потерпілій голову, кінцівки, а потім упродовж чотирьох днів спалював частини тіла у грубі будинку", - йдеться у повідомленні.

У цей період в помешканні разом з чоловіком проживало четверо спільних з вбитою дітей, яким чоловік говорив що мати поїхала в гості.

Вироком суду злочинця засуджено до 15 років позбавлення волі.

До набрання вироком законної сили обвинувачений перебуватиме у слідчому ізоляторі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні