Росіяни випадково скинули авіабомби на власні підрозділи

0
Росіяни випадково скинули авіабомби на власні підрозділи
Російська окупаційна армія продовжує бомбити мирне населення на правому березі Херсонської області. Але часто трапляються випадки, коли ворожі снаряди падають просто на позиції загарбників на лівому березі.

Про це розповіла начальниця Об'єднаного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телеканалу Еспресо.

Так, лише за минулу добу, 9 серпня, окупанти випадково скинули на три керовані авіаційні бомби на власні підрозділи.

Вона зазначила, що українські військові намагаються зробити так, щоб до правого берега Херсонщини взагалі нічого не долітало. Але часто буває, що російські окупанти самі випадково допомагають захисникам України.

"Поки що в деяких питаннях окупантам виходить впоратися самим. Наприклад, учора, намагаючись атакувати тактичною авіацією, випускаючи керовані авіабомби на Бериславський район, впустили три КАБи просто на себе, на свої власні підрозділи. Ось у такий спосіб спрацювала друга армія світу", – розповіла Гуменюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні