З дихальних шляхів 6-річної дитини дістали іграшкову ложку. ФОТО

0
З дихальних шляхів 6-річної дитини дістали іграшкову ложку. ФОТО
Медичний персонал "Охматдиту" видалив іграшкову ложечку завдовжки 4 сантиметри з дихальних шляхів 6-річної дівчинки. До цього дитина протягом кількох місяців скаржилася на кашель та утруднене дихання.

Про це повідомили на сторінці лікарні у Facebook.

Скарги на погане самопочуття з'явилися у дитини ще в березні.

Тоді батьки дівчинки звернулися до медичного закладу, де був поставлений діагноз обструктивний бронхіт. Та попри старанне лікування, стан дитини ніяк не покращувався. В результаті цього 6-річну Яну було направлено на додатковий огляд до Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит".

В Охматдиті під час обстеження лікарі виявили чужорідний предмет у дихальних шляхах дівчинки. Пізніше встановилося, що цим предметом була пластикова ложечка завдовжки 4 сантиметри.

"Нетиповим було розміщення ложечки в лівому бронху. Адже майже завжди сторонні предмети потрапляють у правий бік. Також здивувало те, що дівчинці 6 років, – зазвичай подібні випадки трапляються з дітками віком до 3 років", – зазначив Сергій Руденко, завідувач педіатричного відділення Охматдиту.

Після успішної процедури видалення ложечки фахівцями лікарні стан Яни відчутно покращився, ситуація минулася без серйозних ускладнень.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні