Росіяни обрали місто, яке спробують взяти наступним

1
Росіяни обрали місто, яке спробують взяти наступним
Основні зусилля російської армії зосереджені на Куп'янському напрямку. Ворог намагається захопити висоти, чи навіть вийти до міста.

Про це речник Нацгвардії Руслан Музичук заявив в ефірі національного телемарафону, передає Главком.

«Зараз епіцентром бойових дій, де ворог сконцентровує головні зусилля, залишається Куп'янський напрямок», – сказав Музичук.

За словами речника, та кількість сил і засобів ворога і його активізація за останній час спрямована на намагання переломити ситуацію на цій ділянці фронту.

«Зокрема, сюди були заведені десантно-штурмові підрозділи, посилилися вони й танковими підрозділами, які за підтримки авіації та артилерії намагаються чинити спробу штурми на наші позиції», – повідомив Музичук.

Він розповів, що противник намагається розширити свій фронт наступу та покращити своє тактичне положення. Зокрема, й вийти на вигідні географічні ділянки: висоти та природні бар'єри, річки.

«Ми бачимо також, що ворог активно застосовує авіацію. Протягом останніх тижнів щодоби відбувається понад 50 авіаційних обстрілів, а в деколи і понад 80. І все це спрямовано для того, щоб підтягувати резерви українських сил на цей напрямок», – сказав Музичук.

За його словами, однією з цілей ворога на Куп'янському напрямку може бути безпосередньо вихід до Куп'янська.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В рот они возьмут а не город!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні