На Волині помер доброволець ЗСУ. ФОТО

0
На Волині помер доброволець ЗСУ. ФОТО
Зупинилося серце колишнього керівника відділу маркетингу Інформаційного агентства Волинські Новини Андрія Жулінського, який боронив Україну від російських окупантів.

Про це у четвер, 10 серпня повідомили у Волинському національному університеті імені Лесі Українки.

Відомо, що Андрій Жулінський був у лавах ЗСУ, звідки був комісований за станом здоров’я після перенесених подій

«Адміністрація, професорсько-викладацький склад та вся університетська родина висловлює найщиріші співчуття кандидату філологічних наук, доценту кафедри полоністики і перекладу Ользі Борисівні Яручик та кандидату філологічних наук, доценту кафедри іноземних мов факультету міжнародних відносин Майї Олександрівні Жулінській з приводу тяжкої та невимовної втрати – смерті брата та чоловіка Андрія, здоров’я та життя якого забрала російсько-українська війна. Нехай добрий, світлий спомин про Вашого брата, який з перших днів став на захист нашої Батьківщини, назавжди залишиться у серцях рідних, колег й усіх, хто його знав, любив і шанував. Нехай Всевишній дасть сили Вам і Вашим близьким перенести біль втрати рідної людини. Жодні слова не зможуть його зменшити, але ми щиро поділяємо Ваше горе, сумуємо разом із Вами та підтримуємо Вас у годину скорботи», - повідомили у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні