Стало відомо, що можуть зробити росіяни в Україні до Дня Незалежності

0
Стало відомо, що можуть зробити росіяни в Україні до Дня Незалежності
Політолог Ігор Рейтерович пояснив загрозу ракетних атак Росії по Україні до Дня Незалежності України.

Про це пише ТСН.

Окупанти тепер можуть легко вдарити по Україні в будь-який день, їм вже не потрібен якийсь там символізм. Безумовно, вони його люблять.

"Якщо подивитися, то дуже багато якихось подій у війні вони прив'язують до якихось дат, це помітно. Але іноді вони домагаються до дуже відомих дат не прив'язуватися, оскільки це вже навіть для росіян буде виглядати дуже тупо, хоча вони тут абсолютні майстри", - зазначив політолог.

За словами експерта, Україні та українцям треба бути готовими щодня до того, що обстріли можуть відбутися. Це не прив'язано до певної дати, це прив'язано до інших причин.

"От останні кілька місяців причина дуже банальна і технічна: їм треба просто накопичувати хоча б якусь кількість ракет, які вони потім можуть запустити по Україні. Тобто в них немає зараз такого запасу, що вони можуть п'ять днів підряд це робити. Вони можуть це робити у 2-3 дні, такими хвилями. Потім кілька тижнів вони накопичують і потім знов завдають цих ударів", - підсумував політолог.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні