Митрополит ПЦУ заявив, що влада «вигадує» війну. ВІДЕО

1
Митрополит ПЦУ заявив, що влада «вигадує» війну. ВІДЕО
Представники духовенства в Україні вляпалися у скандал. Цього разу опальну заяву зробив митрополит Чернівецький Данило (Михайло Ковальчук). Він сказав, що влада "вигадує" війну.

Про це пише 24 канал.

Власне, ролик з митрополитом Чернівецьким ПЦУ виклали у мережу. На ньому можна побачити, як він звертається до своїх парафіян. У заяві Данило використовує кремлівські наративи.

"Дорогі брати і сестри, дорогі прочани, ми схиляємося перед вами, бо ви долаєте всупереч неможливому. Наша влада вигадує то війну, то боїться, щоб московські їх не засудили та не дозволяли нам вас зібрати в цю святиню, і вам дати роздуми богоспасенні", – заявив Данило.

Не виключено, що митрополит Данило дійсно матиме розмову зі співробітниками СБУ. По-перше, вони пояснять йому небезпеку масових зібрань, якими є хресна хода, під час дії воєнного стану. По-друге, нагадають, що в Україні понад рік іде повномасштабна війна. І її ніхто не "вигадував", щоб обмежувати у правах його.

@__pravoslavie_upc__ #пцулжецерква #розкольник #епіфанійауді #драбинкотойота #війнавукраїні ♬ оригинальный звук - ????️Orthodox Christian????️
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
та екскурсію до Бахмуту зробити йому персональну або в капелани - і на фронт! якщо до 60-и - повістку, війни нема, а що є- то хай побачить, може розкаже людям, як кацап, що українці самі себе розстрілюють?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні