Блогінг – модний та дохідний спосіб заробітку в інтернеті*

0
Блогінг – модний та дохідний спосіб заробітку в інтернеті*
Заробіток в мережі – тема, яка стає все більш жаданою. Віддалені спеціальності все актуальніші, працювати в інтернеті зручно ще й тим, що ти просто не прив’язаний до одного місця. Якщо розглядати можливі варіанти заробітку, то багато хто акцентує свою увагу саме на блогінгу чи відеоблогінгу. Тема тільки здається дуже простою та зрозумілою. Це така сама робота, яка потребує маси енергії, часу та віддачі від людини.

Як стати блогером?



Кожного дня мільйони людей спостерігають за своїми улюбленими блогерами. Багато хто з них без чесно розповідає про казино Космолот бонус без депозита, який можна отримати навіть новачкові та почати грати. Спеціалісти, які довгий час працюють та розвивають саме як блогери дають новачками дієві поради.



Оберіть тематику. Дивитися блог, який направлений на все та одночасно не несе в собі нічого конкретного можна декілька днів. Після цього увага глядачів повністю зникає, так легко втратити лояльну аудиторію. Якщо дивитися на роботу блогерів, то найчастіше це контент про:

  • моду;

  • красу (огляди товарів за доглядом, косметики);

  • побутові справи (сільське господарство, будівництво, ремонт);

  • кулінарію;

  • подорожі;

  • домашніх тварин;

  • риболовлю або полювання, бджолярство.



Це лише мала частина того, що може бути цікаве глядачам. Багато мільйонів шанувальників у зірок сцени, акторів театру та кіно. Навіть поезія в блогінгу виходить зовсім на інших рівень, коли цитати з віршів розходяться в якості цитат до фото.

Створення контенту



Щоденне наповнення контентом свого блогу – це тяжка робота, яка на перших порах може бути цілком збитковою. Варто пам’ятати, що тут робота йде більшою мірою на перспективу. Ніхто не буде замовляти рекламу у людини, яка вчора почала розповідати про себе, та її сторінка виглядає «сирою».

Контент повинен бути продуманим та якісним. Перш за все варто купити гарний телефон, штатив. Подивіться та оцініть якість освітлення, яке також грає важливу роль в тому, яка картинка буде на екрані у людей. Це стосується не тільки відео, але й фото. Дуже важливо, щоб аудиторія відчувала, що ви звертаєтесь до неї, готові вислухати поради.

Щоб збільшувати аудиторію, залучайте додаткові інструменти. Це може бути СЕО-оптимізація, інші маркетингові методи. Завдяки цьому впізнаваність блогу буде збільшуватись, що саме й необхідно.

Блогінг – це постійна робота. Намагайтеся монетизувати свій блог. Працюйте з рекламодавцями. Дуже важливо, щоб всі рекомендації та товар, які з’являються на сторінці, були якісними. Якщо глядачі повірять блогеру і за його рекомендацією куплять неякісний товар – то втрата репутації відбудеться просто миттєво.

Як заробляти



Робота блогера – це цілий ряд задач та функцій, різноманітних операцій. Щоб вийти на стабільний рівень доходу потрібно:

  1. Вибрати платформу для роботи, зайняти свою інформаційну нішу.

  2. Проаналізувати свою аудиторію.

  3. Скласти портрети потенційних рекламодавців.

  4. Розмістити рекламу в соціальних мережах.

  5. Зрозуміти, як правильно працювати в юридичному полі, як вести звітність, платити податки.



Головні ризики в цій сфері пов’язані з великою конкуренцією в галузі. Аудиторія доволі швидко може втратити інтерес до обраної теми. Не варто забувати й про хейтерів, які обов’язково будуть з’являтися. Якщо працювати методично та чітко блогінг у 2023 році може стати гарним варіантом роботи з високим доходом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні