У селі директор лісгоспу на смерть збив 9-річну дитину та втік. ФОТО

0
У селі директор лісгоспу на смерть збив 9-річну дитину та втік. ФОТО
Суд виніс вирок директору Надвірнянського лісового господарства, який у січні 2022 року збив своїм авто 9-річну дівчинку та втік з місця події.

Про це повідомили у пресслужбі Держбюро розслідувань України.

Так, суд визнав винним директора Надвірнянського лісгоспу у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої, а також у свідомому залишенні особи в небезпеці. Винуватця аварії засудили до чотирьох років ув’язнення з позбавленням на два роки права керувати транспортом.

У ДБР поінформували про деталі інциденту. Так, у січні 2022 року дівчинка разом з мамою та братом поверталися з магазину та пересувалися узбіччям у селі Лоєва на Івано-Франківщині.

Раптом на узбіччя своїм службовим авто виїхав керівник лісгоспу: на затяжному повороті він порушив правила дорожнього руху, не обрав безпечної швидкості та збив дівчинку. Дитина отримала важкі поранення, але посадовець залишив місце аварії, хоча мав змогу допомогти дівчинці. Внаслідок отриманих травм дитина померла в лікарні.

Працівники ДБР у стислі терміни провели розслідування та зібрали достатньо доказів у справі. У червні 2022 року обвинувальний акт щодо директора лісгоспу був скерований до суду і тепер винуватцю суд виніс вирок.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні