В Україну йде похолодання

0
В Україну йде похолодання
Суттєве похолодання в Україні очікується вже 7 серпня, на фоні якого у деяких регіонах температура знизиться на кілька градусів.

Прогноз погоди на понеділок оприлюднила синоптик Наталка Діденко.

З її слів, в західних регіонах температура повітря становитиме від +18 до +23 градусів.

На Житомирщині, на Київщині та на Чернігівщині денна температура повітря становитиме від +25 до +27, а у Сумській області ще триватиме спека до +31.

У центральних областях, як попереджає Діденко, буде відносно тепла погода: у Вінницькій області +27, у Кропивницькому з районами - +28, на Черкащині до +29, а ось на Полтавщині, Дніпропетровщині - до +35 градусів. Також спекотна погода очікується у південних регіонах: якщо в Криму, Миколаївській та Одеській областях стовпчики термометрів покажуть до +31, на Херсонщині та Запоріжжі - до +37.

Дощі з грозами ввечері можливі у західних, північних та частково центральних регіонах, а також на Харківщині.

"Через дуже значні температурні контрасти - перед фронтом +37, за фронтом +18 градусів! При проходження фронту ймовірні зливи, шквали та град. У Києві в понеділок спека припиниться. Температура повітря становитиме +27, +28 градусів. Вітер сильний! У столиці завтра атмосферний фронт зумовить зниження температури повітря, зниження атмосферного тиску, дощ, грозу, місцями ймовірні сильні зливи, шквальне посилення вітру", - продовжила Діденко у прогнозі погоди.

Синоптикиня попереджає, що спека триматиметься ще кілька днів у східній частині України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні