Чому ніколи не можна залишати ключі в дверях на ніч

0
Чому ніколи не можна залишати ключі в дверях на ніч
Деякі люди досі вважають, що ключ у замковій щілині може захистити від злому.

Про це пише Уніан.

Розбираємося, якщо залишити ключ в замку, чи можна відкрити двері? В першу чергу вивчіть свій замок - якщо в ньому фрикційний циліндр або є аварійна функція, то двері можна відкрити, навіть якщо з іншого боку є другий ключ. Однак, чи можна залишати ключі в замковій щілині на ніч, якщо у вас інший тип механізму?

Чи можна залишати ключі в дверях - відповіді на часті питання
Багато людей вважають, що посилять свою безпеку, якщо не до кінця провернуть ключ, залишаючи його перпендикулярно потрібній позиції. Чи потрібно залишати ключі в замку в цьому випадку?

За словами експертів, це може полегшити завдання досвідченому грабіжникові. Хоча він не зможе виштовхнути ключ, до кінця повернути його в потрібну сторону за допомогою спеціальних приладів буде дуже легким завданням. Особливу небезпеку тут представляють замки з поворотними відсіченими втулками, які іноді примудряються розкрити навіть викруткою.

Чому не можна залишати ключі в замковій щілині на ніч? Грабіжники зможуть підчепити ваш ключ і відчинити двері. Щоб захистити себе від злому, краще приберіть ключі подалі або ж встановіть якісні двері.

Прикмети про ключі - чому їх не можна залишати в замку
Згідно з прикметами, це може передвіщати швидке пограбування вашого житла.

Якщо ваш ключ зламався в замку, це може бути сигналом, що ваш будинок зацікавив злодіїв і потрібно бути більш пильними. Також це може вказувати на те, що в це житло вже проникали, але пограбувати не змогли.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні