У Волинській області на озері двоє «боксерів» побили чоловіків та жінку. ВІДЕО

0
У Волинській області на озері двоє «боксерів» побили чоловіків та жінку. ВІДЕО
Біля одного з готелів на озері Пісочне декілька дебоширів побили хлопця. Після цього, коли втікали після інциденту, завдали травм двом чоловікам та вдарили в живіт 50-річну жінку.

Відомо, що молодики з Ковеля побили хлопця, а потім сховалися в будинок для відпочинку, - пише Ковель Медіа.

На місце події викликали працівників поліції. Очевидці знімали відео того, що відбувається. Коли хулігани, які перебували в неадекватному стані, втікали з будинку, то дорогою завдали травм двом чоловікам та вдарили в живіт 50-річну жінку. Один з хуліганів вдарив охоронця кулаком в скроню, від чого той втратив свідомість. Все це вони супроводжували нецензурною лайкою, погрозами та нацистським вітанням.

За неофіційною інформацією, дебошири у Ковелі займаються боксом. Відомо, що поліція відкрила кримінальне провадження. Судмедексперт зняв побої у потерпілих, у яких зафіксовано різні ступені тілесних ушкоджень. Триває слідство.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні