Коли в Україні ослабне спека

0
Коли в Україні ослабне спека
Найближчими днями в Україні переважатиме антициклональний характер погоди. Короткочасні дощі будуть лише на заході країни, натомість у більшості областей очікується суха та спекотна погода.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

"Основне, що треба запам'ятати - буде доволі спекотно", - кажуть синоптики.

За їх даними, у найближчі три доби в західних областях очікуються короткочасні дощі та грози. Температура у вихідні вночі становитиме 15-21°, вдень повітря прогріватиметься до 26-32°.

На решті території очікується суха та спекотна погода з температурою вночі 18-24°, вдень 31-36°. 6-7 серпня у південних, східних та у більшості центральних областей місцями розжарить до 37-39°.

Вітер в Україні буде південно-східний з переходом на західний, 7-12 м/с.

За даними Укргідрометцентру, така спека триматиметься недовго. Вже з понеділка у низці областей стане трохи прохолодніше.

На заході зниження температури буде відчутним - вночі вже буде 13-18°, а вдень стовпчики термометрів покажуть комфортні 20-25°. Також певне послаблення спеки очікується на півночі та Вінничині - до 24-29° та подекуди тут пройдуть короткочасні дощі з грозами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні