Три знаки Зодіаку, які зраджують частіше інших

0
Три знаки Зодіаку, які зраджують частіше інших
Деякі люди просто не здатні на зраду чи найменший обман, інші ж навпаки, можуть досить легко, без особливих докорів сумління порушити взяті на себе зобов'язання.

Ресурс Ukr.Media пише, які знаки Зодіаку більш інших схильні до брехні та віроломства.

Близнюками керує Меркурій, тому представники цього знаку, як правило, є дуже поверхневими, легковажними та суперечливими натурами. Вони схильні до сумнівних витівок та авантюр. Зазвичай, вони глибоко не прив'язуються до місця та людини. Для них важливою є яскраві різноманітні емоції, а якщо їм буде здаватися, що стосунки стали прісними, вони легко залишать свого партнера. Окрім того, їхня комунікабельність може призвести до того, що під час розмови вони можуть вибовтати важливі секрети іншої людини, що інші розцінять як зраду.

Рибами управляє Нептун й надає своїм візаві таємничість та двоїстість, тому іноді взагалі не можна зрозуміти, що вони насправді думають. Цей знак запам'ятовує усі образи і при найменшій можливості обов'язково помститься. Причому, це може статися вже тоді, коли інша людина навіть не згадає причину конфлікту. Риби часто закохуються, але не відрізняються вірністю. Вони дивляться на світ через свої "рожеві окуляри" й при найменшому натяку на якісь проблеми просто накивають п'ятами, залишивши інших розгрібати їх самотужки, відмовляючись від попередніх домовленостей та обіцянок. Найчастіше, наївні Риби навіть не розуміють, що зрадили, адже їм набагато простіше втекти від відповідальності, ніж мати справу з важкими, на їх думку, питаннями.

Водолієм кермує Уран, тому індивідуальність та незалежність завжди обов'язково присутня у цього знаку. Оскільки, на перший погляд, їх представники розумні, відкриті та дружні, їм хочеться довіритися. Але коли представник цього знака не зацікавлений у людині, він до неї стає байдужим. Якщо людина вже перестала бути їм корисною, вони легко викидають її зі свого життя. Але якщо інша людина стала ініціатором розриву, Водолій готовий помститися. Він може піти навіть не попрощавшись, якщо відчує, що його намагаються контролювати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні