У Варшаві на залізничній станції українця вдарило струмом

0
У Варшаві на залізничній станції українця вдарило струмом
У четвер, з серпня, вдень під час ремонтних робіт на станції Варшава Заходня чоловіка вдарило струмом. Його вдалося реанімувати та транспортувати до лікарні.

Про це пише inpoland.net.

Інформація про трагічну подію надійшла до служб у четвер, з серпня, близько 16 години. За попередніми даними, громадянин України виконував технічні роботи на контактній мережі в районі реконструкції залізничного Західного вокзалу, коли його вразило струмом.

Як стало відомо, чоловік після ураження струмом втратив свідомість і повис на висоті. Від падіння його врятував ремінь безпеки. Коли колеги переконалися, що в мережі немає напруги, його опустили на землю.

Ураженого струмом чоловіка довелося реанімувати. На щастя, реанімація була вдалою. Рятувальникам вдалося повернути постраждалого до життя. Чоловіка доправили до лікарні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні