ЗСУ знищили багато російської техніки на одному з напрямків

0
ЗСУ знищили багато російської техніки на одному з напрямків
Сили оборони України системно нищать окупантів на Таврійському напрямку, протягом доби там було ліквідовано 21 одиницю військової техніки противника.

Про це повідомив командувач оперативно-стратегічним угрупованням військ "Таврія" бригадний генерал Олександр Тарнавський у Telegram.

"На Таврійському напрямку триває робота Сил оборони. Артилерійські підрозділи наших військ протягом доби виконали 1 тис. 477 вогневих завдань. Було знищено 21 одиницю військової техніки противника", - заявив він.

Зокрема, за словами командувача, знищено три ББМ, шість одиниць артилерійських систем та мінометів, один ПТРК, один станковий гранатомет, чотири БпЛА, три одиниці автомобільної та три одиниці спеціальної техніки.

Також, як додав Тарнавський, було знищено три склади боєприпасів противника.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні