Стало відомо, які секретні укази у липні підписав путін

0
Стало відомо, які секретні укази у липні підписав путін
В липні 2023 року президент держави-агресорки Володимир Путін підписав рекордну кількість секретних указів. Це може свідчити про велику кількість окупантів, загиблих під час контрнаступу ЗСУ, яким присвоєно державні нагороди посмертно.

Про це пише ТСН.

За підрахунками видання, 62% документів, які завізував господар Кремля, не було опубліковано.

Видання зауважило, що всі укази російського президента пронумеровані за порядком від початку року. Відсутність наступного номера серед опублікованих документів свідчить про його таємний характер.

Одразу 12 секретних указів було підписано в період між 27 та 31 липня — це максимальна кількість пропущених номерів указів поспіль від початку повномасштабної війни.

Такої кількості секретних указів не було за весь час президентства Путіна. Лише одного разу в історії сучасної Росії частка неопублікованих документів була трохи вищою — 64% у січні 1999 року.

Загалом за перші сім місяців 2023 року частка непублічних документів становить 48% від загальної кількості.

Як зауважила "Медіазона", секретні укази часто стосуються нагородження учасників бойових дій посмертно. На початку російської агресії в березні 2022 року частка секретних указів сягала 54%, тепер вона піднялася ще вище на тлі масштабного українського контрнаступу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні