У рф військові намагалися втопити дівчину у фонтані, тому що вона «схожа на єврейку»

0
У рф військові намагалися втопити дівчину у фонтані, тому що вона «схожа на єврейку»
У російському місті Каменськ-Уральськ (Свердловська область) двоє окупантів, які повернулися з війни в Україні, напали на дівчину.

Про це пише місцеве видання KU66.RU з посиланням на матір 18-річної росіянки, передають Патріоти України.

За її словами, інцидент стався 1 серпня біля фонтану "Слоненя". "Два учасники СВО напали на мою дочку. Все потрапило на камери. Їм не сподобалася зовнішність, мовляв вона схожа на єврейку і волосся блакитне", - розповіла вона.

У мережу потрапило відео з камери спостереження, на якому можна побачити, що один з чоловіків схопив дівчину за шию, силою підвів до фонтану і намагався утримати під водою. Потім він почав кидати їй в голову продукти.

"Другий вдарив по обличчю, при цьому погрожував вбивством, якщо вони ще раз її побачать. Вона живе в цьому дворі і боїться зараз вийти на вулицю", - розповіла жінка, додавши, що нападники "на весь двір кричали, що вони з СВО приїхали".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні