Під Москвою пролунав потужний вибух: розпочалася евакуація. ВІДЕО

0
Під Москвою пролунав потужний вибух: розпочалася евакуація. ВІДЕО
У російському Воскресенську під Москвою, де днями була масштабна пожежа, пролунав потужний вибух - там загорівся цех акумуляторного заводу.

Про це пише УНІАН з посиланнями на російські Telegram-канали.

Відомо, що горить цех з виробництва кисневих акумуляторів. Пожежі вже надано другий ранг небезпеки, однак офіційної інформації поки немає.

Наразі на місці проводиться евакуація, туди їдуть рятувальники. За словами місцевих мешканців, пожежа сталась на території колишнього заводу "Червоний будівельник" - там зберігаються акумулятори.

Зазначається, що вогонь охопив майже половину цеху - 200 кв. м із 500 кв. м усієї площі приміщення. Над місцем пожежі піднімаються клуби диму, а "гриб" від нього видно на далеку відстань.

З місця подій евакуювали вже сімох людей. На складі є ємкості з літієм. Через це для ліквідації вогню використовують піну.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні