Чоловік вистрілив у 7-річну дитину, яка гралася у нього під вікнами. ФОТО

0
Чоловік вистрілив у 7-річну дитину, яка гралася у нього під вікнами. ФОТО
У Кривому Розі чоловік вистрілив у 7-річного хлопчика, коли той грався на газоні біля будинку. Сусіди розповіли, що раніше стрілець часто гатив по собаках у дворі.

Про це пише Обозреватель.

Інцидент трапився на вулиці Володимира Великого.

За попередньою інформацією, дитина гралася з друзями неподалік від вікон стрільця – на газоні біля будинку. Мати хлопчика у той момент сиділа на лавці. Зазначається, що чоловік вистрілив дитині просто у спину із вікна.

"Бачив, як біле щось прилетіло в спину – й ось така цятка в спині. Сусідка казала, що він по собаках постійно стріляє, і казала йому, що може влучити по дітях", – розповів батько постраждалого хлопчика.

Швидка медична допомога доправила дитину до лікарні, де у неї були діагностовані легкі тілесні ушкодження. Правоохоронні органи наразі вивчають обставини інциденту. За інформацією сусідки, чоловік раніше неодноразово стріляв біля будинку, цілившись по тваринах.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні