На заході України 13-річний хлопець на смерть збив пенсіонера

0
На заході України 13-річний хлопець на смерть збив пенсіонера
У середу, 2 серпня, на Закарпатті трапилася смертельна ДТП. Неповнолітній водій мотоцикла наїхав на 93-річного односельчанина. Від отриманих травм пенсіонер загинув на місці події, 13-річного хлопця госпіталізували в реанімацію.

Про це повідомили у поліції Закарпатської області.

Повідомлення про ДТП на Тячівщині надійшло на «102» від фельдшера швидкої медичної допомоги. Правоохоронці, які прибули на місце події, встановили попередні обставини аварії. Відомо, що 13-річний місцевий житель, керуючи незареєстрованим мотоциклом GEON, не впорався з керуванням та наїхав на 93-річного односельчанина, який саме переходив дорогу.

Від отриманих травм пенсіонер загинув на місці, а неповнолітнього водія мотоцикла госпіталізували до реанімаційного відділення.

Слідчі вилучили з місця події транспортний засіб та інші речові докази. Проведуть експертні дослідження, щоб встановити об'єктивні обставини події. Справу кваліфікували за ч. 2 ст. 286 КК України (Заподіяння смерті потерпілого або завдання тяжких тілесних ушкоджень). З родиною 13-річного хлопця, який незаконно керував незареєстрованим транспортним засобом, працює ювенальна поліція.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні