Стало відомо, які провокації можуть готувати вагнерівці

0
Стало відомо, які провокації можуть готувати вагнерівці
Кількість найманців ПВК "Вагнера" на території Білорусі збільшується. Алєксандр Лукашенко залякує, що вони готують похід на Польщу. Експерти припускають ймовірність провокацій і відбутися вони можуть невеликими групами.

Про це розповів військовий експерт, полковник запасу ЗСУ Сергій Грабський, пише 24 канал.

До чого готуються вагнерівці
Лукашенко створює передумови до ймовірних провокацій вагнерівців на території Польщі чи країн Балтії. Це стосується безпосереднього його останньої заяви Путіну, мовляв він ледь стримує їх у наступі. Утім, провокації все ж можливі. Але здійснювати їх найманці можуть невеликими групами по 5 – 7 осіб.

"Польща це розуміє. Тому стягує додаткові підрозділи до кордону і створює щільну лінію оборони", – відзначив військовий експерт.

Крім того, не є виключенням, що найманці можуть щось влаштувати й на території самої Білорусі. Наприклад, біля якось ядерного об'єкта.

"Варіантів багато, але загальна мета дій вагнерівців полягає у створенні зон дестабілізації, з'ясуванні як реагуватиме НАТО і на що можна ще розраховувати. Фактично за будь-яких провокацій конфлікт може зачепити території країн-членів Альянсу", – додав Грабський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні