У школі на очах у вчительки жорстоко побили учня 3-го класу. ВІДЕО

0
У школі на очах у вчительки жорстоко побили учня 3-го класу. ВІДЕО
В Ірпені на Київщині учня 3-го класу побили однокласники на шкільному майданчику приватної школи в той час, коли вчитель був поруч. Директор ліцею стверджує, що доклали всіх зусиль, щоб зменшити наслідки інциденту та звільнили учителя.

Думки сторін опубліковані в соціальних пабліках Приірпіння.

За словами матері хлопчика, побиття дитини тривало 5 хвилин, проте не було жодної реакції від вчителів приватної школи. Вона повідомила, що її сину не надали першу медичну допомогу і не викликали швидку. В результаті у дитини діагностували струс мозку, він проходив лікування декілька місяців.

За словами матері, вона просила вжити конкретних заходів щодо протидії булінгу, які включали в себе роботу з колективом школи, дітьми і батьками. "Але жодних адекватних дій від керівництва школи не було", - зазначила вона.

В результаті жінка написала заяву в поліцію, Ірпінський відділ освіти та Державну службу якості освіти.

В свою чергу директорка приватної школи заявила, що ліцей активно сприяв залагодженню ситуації: внесли зміни у правила безпеки, які діють в навчальному закладі; вся команда ліцею позапланово була залучена до додаткового навчання протидії булінгу та інших питань соціалізації нових учнів. Також, за її словами, ліцей розірвав співпрацю з учителем, яка перебувала в момент конфлікту із дітьми, проте не попередила його.

Бучанське районне управління поліції також відреагувало на інцидент, повідомивши, що за даним фактом слідчі проводять досудове розслідування.

"Нині залишилось провести низку експертиз, і справа готуватиметься до передачі в суд", - зазначили в поліції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні