У Батумі грузини побили та провчили росіянина. ВІДЕО

0
У Батумі грузини побили та провчили росіянина. ВІДЕО
У грузинське курортне місто Батумі вдруге за добу прибув лайнер Astoria Grande із російськими туристами. Місцеві жителі влаштували протести з цього приводу, внаслідок чого одного з громадян РФ було жорстко побито.

Про це пише Syler.

Відповідне відео бійки між росіянином та грузинами опублікував у Telegram журналіст Юрій Бутусов.

Деталі бійки між грузинами та росіянином
Грузинам дуже не сподобалося те, що до їхньої країни прибувають люди, які раніше заявляли, що "Росія звільнила Абхазію від грузинів".

Під час проведення протесту в натовпі з'явився чоловік, який прокричав, що "пишається тим, що він росіянин". Як наслідок, грузини не витримали та побили його.

"Найбільш відчайдушний турист примудрився зійти на берег і навіть встиг похизуватися тим, що він росіянин. Пишався, правда, до першого пропущеного, після чого стрімко перевзувся в повітрі, заскулив: "Я не окупант, у мене діти!" - написав Бутусов.



Зазначимо, що судно, що прибуло в Грузії, зустріли протестами, а автобус, що забирав росіян, закидали яйцями та пляшками.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні