У селі з трактора на ходу випала 9-річна дитина. ФОТО

0
У селі з трактора на ходу випала 9-річна дитина. ФОТО
На Рівненщині з причепа трактора під час руху випав 9-річний хлопчик. У нього діагностували закриту черепно-мозкову травму та перелом ключиці.

Про це повідомляє поліція Рівненської області.

Відомо, що інцидент стався у селі Витків колишнього Гощанського району вчора, 31 липня. Того дня 27-річний житель селища Гоща на тракторі Т-25 із саморобним причепом перевозив зерно та двох малолітніх пасажирів. Під час руху дев’ятирічний хлопчик не втримався і випав. Дитину госпіталізували до лікарні, де у нього діагностували перелом ключиці та закриту черепно-мозкову травму. Зі слів тракториста, вони самовільно сіли у причеп і на зауваження не реагували.

Слідчі розпочали досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Водій трактора за результатами огляду на стан сп’яніння був тверезий.

"Поліцейські звертаються до батьків, аби вони пильнували за дітьми і цікавилися їхнім місцеперебуванням. Подбайте про їхню безпеку, аби уникнути невідворотних наслідків", – додають у пресслужбі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні