Чи можуть в Україні мобілізувати депутатів

0
Чи можуть в Україні мобілізувати депутатів
У депутатів є шанс продемонструвати, що вони дійсно є патріотами України, і мобілізуватися до армії.

Таку думку озвучив в ексклюзивному інтерв’ю ТСН.ua адвокат Ростислав Кравець.

“З огляду на бажання президента України Володимира Зеленського та бажання самих депутатів внести відповідні зміни щодо мобілізації депутатів в Закон України “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію”, у них є шанс продемонструвати безпосередньо не на словах, а діями те, що вони дійсно є патріотами України, а не просто намагаються словами прикрити свою бездіяльність і повну некомпетентність”, — прокоментував адвокат.

Він додав: “Я думаю, якщо депутати зберуться з духом, продемонструють громадянам України свою волю, то можна буде мобілізувати близько ста депутатів. Стан здоров’я у них задовільний, вони дуже гарно відпочивають за кордоном”.

Ростислав Кравець вважає, що можливо залучити і жінок-депутатів до військової служби, як це передбачено законом і як ще з жовтня 2021 року намагалися зробити, однак врешті-решт дали відстрочку до 2026 року.

“Думаю, що це буде доволі потужний крок і сигнал для всіх громадян України, що всі без винятку захищають нашу державу. Оскільки депутати ухиляються від цього і навіть приймають під себе закони, то виникає доволі велика соціальна напруга у суспільстві”, — підсумував адвокат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні