У Волинській області лікарі повернули до життя двох жінок, які померли

0
У Волинській області лікарі повернули до життя двох жінок, які померли
У Луцькій громаді медики врятували жінку. У неї константували раптову зупинку кровообігу.

Про це повідомили у Волинському центрі екстреної медичної допомоги.

28 липня 2023 року об 15 год. 05 хв. в центральну оперативну диспетчерську надійшов виклик, що в одному із соціально-медичних установ, у жінка діагностовано «Астматичний статус. До приїзду бригади ЕМД пацієнтці надавалась необхідна медична допомога, але покращення не настало.

Під час огляду та надання екстреної медичної допомоги стан жінки різко погіршився, констатували раптову зупинку кровообігу та негайно розпочато реанімаційні заходи.

Чітке виконання алгоритму проведення реанімаційних заходів при раптовій зупинці кровообігу дало можливість через 18 хв. відновити у пацієнтки Л. серцебиття та дихання, після чого її було доставлено на госпіталізацію до профільного закладу охорони здоров’я.

29 липня 2023 року об 10 год. 46 хв. в центральну оперативну диспетчерську надійшов виклик, що у с.Згорани на озері втопилася жінка.

До приїзду бригади екстреної медичної допомоги, оточуючі надавали жінці домедичну допомогу, проводили реанімаційні заходи.

Бригада ЕМД прибувши на місце об 10 год. 58 хв., констатувала «Раптову смерть», розпочала розширені реанімаційні заходи та викликала на підмогу ще одну бригаду ЕМД.

Спільними зусиллями бригад ЕМД Любомльського відділення екстреної медичної допомоги вдалося через 7 хв.відновити серцебиття та дихання.

В стабільному стані бригада ЕМД доставила жінку в ????приймальне відділення закладу охорони здоров’я.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні