У Білорусі з'явилось ще одне місце розміщення «вагнерівців»

0
У Білорусі з'явилось ще одне місце розміщення «вагнерівців»
Члени приватної російської військової компанії "Вагнер" в Білорусі почали використовувати ще одну локацію під містом Осиповичі - старі військові склади, розташовані біля села Поплави (територія однойменного колишнього військового містечка №28).

Про це пише Уніан.

Використовувати старі склади почали у середині липня, йдеться на сторінці в Telegram моніторингового проекту "Беларускі Гаюн". "Активність на території колишнього військового містечка біля с. Поплави була помічена після початку прибуття великих організованих колон ПВК "Вагнер" в наметовий табір в с. Цель", - наголошується на каналі.

За його даними, на території колишнього військового містечка є 15 будівель, 10 з яких - військові склади, які займають близько 1 070 кв. м території. Крім того, там знаходиться, зокрема, старе сховище для техніки.

"...склади почали використовувати приблизно 18-го липня, що підтверджують і супутникові знімки. Порівнюючи знімки від 17 і 24 липня, видно, що з різницею у сім днів на території колишнього військового містечка з'явилося мінімум шість зон з видимими змінами. Можна розглянути, що на 24 липня вже були роз'їжджені деякі під'їзди до ангарів", - з'ясували аналітики.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні