У Львові військовий напав на перехожого та погрожував його застрелити

0
У Львові військовий напав на перехожого та погрожував його застрелити
У Львові гранатометника ЗСУ затримали за підозрою у збройному хуліганстві.

Про це 368.media дізналася з ухвали суду за ч.4 ст.296 КК.

Солдат наприкінці липня цього року влаштував скандал у Замарстинівському парку Львова. Рухаючись до виходу із парку, чоловік почав агресивно реагувати на відвідувач, який попередньо зробив зауваження щодо вигулу собаки у парку. Гранатометник при цьому голосно лаявся в сторону потерпілого та один раз вдарив кулаком правої руки в обличчя потерпілому.

Переслідуючи потерпілого, солдат дістав з рюкзака пістолет із маркуванням STI DUTY ONE калібром 4,5 мм та привселюдно при інших відвідувачах парку скерував дуло предмета схожого на пістолет на потерпілого, вигукуючи при цьому «Я тебе пристрелю!». Матір потерпілого викликала на місце поліцію. Чоловіка затримали. Суд відправив його під домашній арешт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні