Росіяни вивозять зерно з українських полів

0
Росіяни вивозять зерно з українських полів
На окупованій частині Запорізької області активно ведеться збирання врожаю. Більшу частину зернових окупанти одразу ж вивозять до анексованого Криму.

Про це повідомляє «РІА-Мелітополь».

Вантажні автосклади йдуть через окупований Мелітополь та об'їзною дорогою.

За свідченням селян, в окремих фермерських господарствах урожай вивозять прямо з полів, минаючи елеватор та ангари.

Усіх фермерів окупанти змусили перереєструвати свої господарства на російську систему. В іншому разі погрожували відібрати землі, спецтехніку та інвентар, передавши все це майно в управління своїм людям або з-поміж місцевих, лояльних до «русского міра», або кримчанам і представникам «ЛДНР», Росії.

«Сьогодні після збирання врожаю з поля все зерно змушують здавати в так звану державну зернову компанію. Ціна за тонну пшениці грабіжницька: обіцяють 3000 рублів, проте на практиці дають 2000 рублів. І не одразу. Зерно потрібно здати спочатку, а от гроші обіцяють через 2-3 місяці і то не факт, що дадуть. Тим, хто вирішить продати своє зерно за вищою ціною приватнику, погрожують податковими арештами. Бо ми зареєстровані в російській системі. Кажуть, що за несплату податків просто посадять. А по зомбоящику крутять цілодобово рекламу про рекордний урожай зерна в Росії. Але про те, що цей рекордний урожай за рахунок захоплених територій України, жодного слова», – розповів фермер з-під Токмака, розташованого по сусідству з Мелітопольським районом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні