Псевдотероборонівці викрали подружжя та катували, а також змушували платити викуп

0
Псевдотероборонівці викрали подружжя та катували, а також змушували платити викуп
У Дніпрі оголошено про підозру чотирьом поліцейським: керівнику підрозділу, двом заступникам та оперативнику за "кришування" злочинного угруповання та приховування злочину.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, передають Патріоти України.

За його словами, у березні 2022 року група зловмисників, видаючи себе за тероборонівців, викрали в Дніпрі подружжя та катуванням змушували виплатити викуп з подальшим сплачуванням щомісячної данини.

Сусіди потерпілих, які стали свідками злочину, заявили в поліцію. Тож постраждалих запросили до райвідділу для слідчих дій. А там вони зіткнулися зі своїми вимагачами. Тоді зловмисників затримали, але ненадовго.

Вони просто в коридорі "вирішили" питання з поліцейськими. За 20 тисяч доларів катівників відпустили, а провадження навіть не реєстрували.

Клименко каже, що тепер внутрішня безпека поліції спрацювала чітко: на першому етапі розкрили розбійний напад і затримали всіх учасників банди, а сьогодні надали оцінку діям поліцейських, які відпустили злочинців, у вигляді підозри. Керівника підрозділу затримали.

"Кожен має врешті розуміти, що переступати закон заборонено всім без винятку. Хто досі ходить по лезу ножа між злочином і відданістю Присязі, довго на службі та на волі не затримається", - наголосив міністр.

Документували правоохоронців Департамент внутрішньої безпеки Нацполіціі спільно зі слідчими ДБР. Процесуальне керівництво - Офіс Генпрокурора.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні