На кордоні з Польщею у 29-річного українця забрали авто: що сталося

0
На кордоні з Польщею у 29-річного українця забрали авто: що сталося
У четвер, 27 липня, у пункті пропуску «Грушів» на Львівщині в 29-річного чоловіка вилучили позашляховик Honda Ridgeline, який він намагався завезти як гуманітарну допомогу.

Про це розповіли в Західному регіональному управлінні ДПСУ.

У пункт пропуску «Грушів» прибув вантажний автомобіль Renault з лафетом, яким керував 29-річний мешканець Волині. Для проходження контролю водій обрав смугу руху «червоний коридор» та задекларував перевезення автомобіля Honda Ridgeline.

За наданими на перевірку документами, автомобіль переміщувався як гуманітарна допомога для однієї з військових частин Дніпропетровської області. Під час додаткової перевірки прикордонники спільно з працівниками митниці встановили, що отримувач не очікує таку гуманітарну допомогу.

За цим фактом митники склали протокол про порушення митних правил. Позашляховик 2008 року випуску вилучили.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні